Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Webshop tip: Floorendaan.nl

Webshop tip: Floorendaan.nl

floor en daanKinderen groeien snel, dat staat vast. En wij ouders willen zo veel mogelijk op kinderkleding bezuinigen maar we willen onze kinderen ook leuk blijven aankleden. Heb je meerdere kinderen dan weet je hoe belangrijk het is om kwalitatief goede kleding in huis te hebben. Want is een kledingstuk te klein geworden dan kan deze altijd naar een jongere zus of broer overgedragen worden.

Je kinderen leuk aankleden met kwaliteitskleding hoeft niet duur te zijn, dat bewijst Floor & Daan. Op de webshop van Floor & Daan vind je leuke en betaalbare baby- en kinderkleding van bekende designermerken zoals Vingino, Mexx, Benetton, Barbara Farber, Petit Bateau en vele andere bekende merken.

“Mei 2011 ben ik met Floorendaan.nl begonnen. Al tijdens mijn zwangerschap liep ik met verschillende ideeën om voor mezelf te beginnen. Ik ging hier steeds meer over nadenken. Op een gegeven moment zei mijn man, probeer het dan gewoon. Het idee om een eigen webwinkel in nieuwe en tweedehands baby- en kindermerkkleding te starten ontstond pas nadat onze eeneiige tweeling Daan en Floor geboren waren, vandaar dat ik het leuk vond om de namen te gebruiken. Ze zijn nu alweer 3,5 jaar.” Aldus oprichtster Jacqueline Benthem

floor en daan colHet aanbod van Floor & Daan is gevarieerd en zowel nieuw als tweedehands. De maten gaan van maatje Newborn t/m maat 140. Naast shoppen kun je bij FLoorendaan.nl ook verkopen, je kunt namelijk kleding maar ook schoenen inbrengen die zij voor je verkopen.
“Ik kleed mijn jongens graag in leuke, hippe merkkleertjes. En met twee kinderen tegelijk en een moeder die van shoppen houdt, hangt de kast goed vol. Zelf combineer ik dit ook vaak met nieuw en tweedehands en het leek me leuk hier een webwinkel in te beginnen. Maar ook ouders de mogelijkheid bieden om via de webshop hun kinderkleding te verkopen.
Wat ons uniek maakt is het uitgebreide assortiment. Elke week komen er nieuwe items bij”.

Dat er veel tijd en energie in Floorendaan.nl gestoken is zie je goed terug. De webshop heeft een leuke uitstraling, is overzichtelijk en de foto’s zijn duidelijk.
“De meeste tijd zit in het maken en bewerken van de foto’s. Ik wil dat ze duidelijk en allemaal met dezelfde witte achtergrond online komen te staan. Dit creëert overzicht en duidelijkheid. Hierover krijgen we ook altijd veel positieve reacties”.

Floorendaan.nl is niet alleen overzichtelijk, maar ook klantvriendelijk. Als klant kun je op een goede service rekenen en in de webshop kun je onder andere veilig en snel online met Ideal betalen. Maar ook overschrijven via je eigen bank behoort tot de mogelijkheden.

JACQUELINE“Het is heel leuk om te zien hoe steeds meer mensen onze website weten te vinden en ook weer terugkomen. In de toekomst hoop ik dan ook mijn uit de hand gelopen hobby verder te kunnen uitbreiden”.

Neem een kijkje op www.floorendaan.nl, dan word je waarschijnlijk erg enthousiast!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Webshop tip: Floorendaan.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top