Je bent hier
Home > Headlines > Verraden worden dat doet pijn

Verraden worden dat doet pijn

Het is in de afgelopen maanden hier op Mommyonline stil geweest. Ook mijn aanwezigheid online was verminderd. In mijn privé leven was ik in een ware emotionele achtbaan terecht gekomen en was alles voor mij teveel geworden. Mijn relatie van 20 jaar lang werd ondersteboven gegooid en stond deze in negatieve zin centraal. Ik kwam er namelijk achter dat mijn wederhelft absoluut niet monogaam is geweest. Een relatie van 8 jaar lang heeft hij voor mij weten te verbergen. Dat doet heel veel met een vrouw, kan ik je zeggen. Zo ontzettend veel geheimen werden onthuld. Zoveel emoties, verdriet en woede. Zoveel om over na te denken. Alles werd mij teveel en ik nam een stap terug.

Het schrijven van artikelen ging niet, mijn concentratie was ver te zoeken. Ik kon nog maar enkel en alleen aan het verraad van manlief denken. En dan was hij zelf niet eens degene dat het mij vertelt had. De dame in kwestie stond uit het niets voor mijn deur. Als een donderslag bij heldere hemel. Dit alles bracht mij enorm in de war. Het zorgde voor vele slapeloze nachten, gebrek aan eetlust maar bovenal veel huilbuien. Ik heb alle denkbare vormen van emoties gevoelt: van woede tot intens verdriet. Ik denk ook niet dat ik in mijn hele leven zo veel gehuild heb, als in de afgelopen maanden. Ik was een emotionele wrak maar moest mezelf overheid houden. Want ja… het leven met mijn jonge kinderen gaat ook gewoon door.

Gelukkig was dit alles net voor de zomervakantie gebeurd en kon ik in de afgelopen weken de nodige tijd aan mezelf besteden. De tijd nemen om aan mijn (negatieve) emoties te werken en deze een plekje te geven. Ik heb dan ook geprobeerd om voor mezelf een juiste manier te vinden om met de situatie om te gaan. Een manier om mijn woede, pijn en diepe teleurstelling te verzachten. Maar bovenal een manier zien te vinden om met de vertrouwen die ik in manlief verloren ben te leven. Een emotionele wrak ben ik (denk ik) niet meer maar logischerwijze zit mij nog enorm veel dwars. Heb ik nog enorm veel verdriet dat de persoon waar ik met mijn hele hart van houd, mij op zo’n manier kon verraden.

Vele weken zijn voorbij gegaan en voel ik mij nog steeds diep gekwetst en enorm verraden. Wat de toekomst voor ons zal brengen, durf ik niet te zeggen. Hij is en blijft de vader van mijn zes kinderen, onze levens zijn immers met elkaar verweven. Voor nu moet er enorm veel verwerkt worden. Wel heb ik in grote mate mijn kracht weer gevonden en kan ik veel beter met de situatie omgaan. Ook heb ik mijn emoties veel beter onder controle en probeer ik alles gewoon weer op te pakken.

Afleiding zocht ik in het fotograferen. Het is fijn om een bezigheid te hebben waar ik zoveel plezier uit haal. Wanneer ik aan het fotograferen ben kan ik even alles loslaten, denk ik niet aan mijn relatie en alles eromheen.

En dan natuurlijk de overige stand van zaken van nu: Hier in de regio Amsterdam is vandaag de zomervakantie ten einde gekomen. Dochterlief van 10 heeft vandaag haar eerste schooldag. Haar eerste dag als een groep 7 leerling. Moet zeggen dat ze absoluut nog geen zin had om weer naar school te gaan, ben dus erg benieuwd hoe zij haar eerste schooldag ervaren heeft. In de loop van deze week moeten mijn 3 middelbare school kids ook starten. Voor dochterlief van 12 is het super spannend, dit wordt haar eerste jaar. Een heuse brugpieper.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Verraden worden dat doet pijn

  1. Jeetje Nicky, wat moet dit enorm zwaar voor jou zijn geweest. Zoveel van iemand houden en dan dit ervoor terugkrijgen. Heel goed dat je jezelf overeind heb weten te houden. Sterkte meid.

  2. Jeetje Nicky, deze heb ik niet zien aankomen. 6 kinderen en dan flikt hij dit. Jullie zijn al zolang samen en in mijn ogen een perfecte match. Hoop dat jullie hier doorheen komen. Vind de vrouw in kwestie asociaal en brutaal. Ten eerste is een getrouwde man no done en dan ook nog eens bij je aan de deur komen. Wens je heel veel kracht toe dikke kus van Sabrina (buitenhuis) weet anders niet of je weet wie ik ben ?

  3. @Sabrina,
    Dat geldt dan voor ons beide: ik had dit ook niet zien aankomen…
    Netjes is het niet maar moet ook wel zeggen dat ik haar begrijp want ook zij werd jarenlang voorgelogen.
    Bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top