Je bent hier
Home > Over Ons
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Mommyonline.nl is een online platform dat is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Of je nu een aanstaande moeder bent, een moeder met een baby of met jonge kinderen, tieners of pubers, er is hier voor elke moeder wat te lezen.

Lees op Mommyonline.nl waargebeurde verhalen/columns over de moeders van tegenwoordig, of ze naast hun moederschap in loondienst werken of een eigen bedrijf hebben. Voor elke soort moeder is er op Mommyonline.nl genoeg leesvoer.
Ook voor oma’s valt hier genoeg te lezen, over hoe vrouwen van nu, het moederschap beleven en hoe de (klein)kinderen van tegenwoordig zijn.

Naast alles wat er geschreven staat over alle stadia van het moederschap bieden wij je ook inspiratie op het gebied van inrichting, koken en creatief bezig zijn.  Maar ook besteden we de nodige aandacht aan beauty & lifestyle. Worden er boekrecensies geschreven, producten uitgeprobeerd en geregeld worden er diverse winacties gehouden.
Dit alles maakt het allemaal zeer interessant om geregeld een bezoekje aan Mommyonline.nl te brengen.

Mommyonline.nl: Het hippe online magazine voor en door mama’s.

Lees Mommyonline.nl Disclaimer

Meet the Mommy’s!


HOOFDREDACTIE

nicky mommyonlineNicky A.  |  info(at)mommyonline.nl

Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.

Lees hier het interview met Nicky

 


REDACTIELEDEN

Josephine | marketing & pr

Josephine werkt achter de schermen mee aan Mommyonline.nl. Met haar gezicht wilt zij liever niet op het wereld wijde web. Zij is moeder van drie en inmiddels 10 jaar gelukkig getrouwd.
yvonne vdwal


Yvonne van der Wal |  tekstcorrectie, boekrecensies, columniste, beauty.
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!

Lees hier de columns/artikelen van Yvonne van der Wal

 


Karina Andeweg | Columniste
karinaIk ben Karina Andeweg en moeder van twee kinderen. Ruud, de oudste is een jongen van 8 jaar die sprekend op zijn vader lijkt en Maaike mijn dochter van 4 lijkt als twee druppels water op mij. Niet zozeer qua uiterlijk want wat dat betreft zijn ze een vrolijke mengelmoes van papa en mama maar wat betreft karakter is de gelijkenis treffend en soms pijnlijk confronterend.
Het is mijn streven om het leven niet al te serieus te nemen en er niet te zwaar aan te tillen. In mijn columns hoop ik regelmatig een lach en soms een traan van herkenning op jullie gezicht te kunnen brengen en gun ik jullie een kijkje in mijn leven. Ik ga mijn best doen om hier regelmatig iets leuks te schrijven en ik hoop dat jullie het met plezier zullen lezen.
Lees hier de columns/artikelen van Karina Andeweg.


saskia born


Saskia Born | reviews, interviews, boekrecensies
Als kind wilde ik archeoloog of kapster worden en nu ik eindelijk ‘groot’ ben, doe ik het allerleukste werk wat er is, als clown Jip! Voordat ik mijn liefde had verklaard aan de rode neus, had ik al een Grote Liefde; schrijven(heb zelfs twee dichtbundels uitgebracht). Het schrijven en clown Jip vullen elkaar picobello aan (clown Jip klimt zelf ook regelmatig in de pen om al haar avonturen neer te pennen). Voor de rest houden mijn twee kids me van de straat en ben ik ook nog eens gelukkig en getrouwd met mijn allerliefste vent.

P.S.: als je nieuwsgierig bent, neem dan eens een kijkje op mijn website saskiabornmes.nl
Lees hier de columns/artikelen van Saskia Born


cindyCindy Koehorst  | Columniste, Food
Jah, en toen….. vertel maar even in het kort wie je ben. In het kort dus…. Das moeilijk hoor! Ik ben Cindy Koehorst (1984) getrouw met Martin en de trotse mama van Lyanne en Collin. Ik ben gediplomeerd verpleegkundige en werk met name veel avonddiensten. Ik ben een fanatiek haakster en heb altijd wel een projectje liggen waarmee ik bezig ben. Het is gewoon zo verslavend, je blijft bezig.

Lees hier de columns/artikelen van Cindy Koehorst

 

sandy janneman


Sandy Janneman | Columniste
Mijn naam is Sandy Janneman (1976), ik ben inmiddels vele jaren getrouwd met Jeffrey en woon in een dorp in Limburg. Ik ben moeder van 2 jongens. Dean van 2006 en Jake van 2010. Ik werk 20 uur als secretaresse en doe dit al bijna 15 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen winkelen, ergens lekker eten, hou van mode en beauty, vakantie, dagjes uit en natuurlijk van mijn mannen.
Sinds juni 2014 is mijn eerste boek ‘En ineens weet je het…je bent moeder’ verkrijgbaar.
Lees hier de columns/artikelen van Sandy Janneman


(GAST) COLUMNISTEN

Annemieke Statz
Stephanie Ten Cate
Astrid Grootscholten
Elsbeth de Jager
Lillian Ellen
Monique van der Steen
Ingrid de Bruijn
Petra Koster
Ilona Rempt
Iris
Julia
Corine Langeveld
Chantal Hanckmann
Kitty De Hesse
Francoise Bonneveld
Karien van Ditzhuijzen
‎Trenke Riksten
Sandra de Booij
Daniëla Vastenburg
Maureen G.
Cynthia Kok

Via het formulier hieronder kun je snel contact met ons opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Geef een reactie

Top
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×