Je bent hier
Home > Headlines > Gezellig Rondsnuffelen tijdens de Closet Sale voor CliniClowns in de Tulp

Gezellig Rondsnuffelen tijdens de Closet Sale voor CliniClowns in de Tulp

Ben jij een echte koopjesjager? Is rondsnuffelen door tweedehands kleding iets voor jou en wil je met jouw aankopen aan een goede doel bijdragen? Kom dan op maandag 9 juli aanstaande tijdens de closet sale heerlijk struinen langs de kraampjes van bekende Instamommy’s. Met het verkopen van zowel hun kleding als die van hun kinderen, zullen zij deze middag proberen een zo groot mogelijke opbrengst aan de CliniClowns te schenken.

Instamommy’s Rachel van Sas (@dehuismuts), tevens initiafneemster, Lizet Greve (@lizetgreve), Anna Liss (@annalisslife) en Rosanna Gentenaar (@billierose) zullen tijdens de Closet Sale bij de Tulp op het Marie Heinekenplein zowel de kleren van zichzelf als hun kinderen verkopen. De opbrengst van alle kleding én de kaartverkoop zal in zijn geheel naar de CliniClowns gaan. Bezoekers kunnen hieraan extra bijdragen. Aan de kassa kunnen zij namelijk zelf de waarde bepalen van de door hen uitgekozen kleding en daarmee bepalen wat zij aan het goede doel willen schenken.

De Closet Sale zal worden opgedeeld in twee tijdvakken. Het eerste tijdvak zal lopen van 11:00 tot 13:30 en het tweede tijdvak van 13:30 tot 16:00. Gedurende de hele dag zullen de kramen worden aangevuld met nieuwe kleding om zo alle kledingstukken te verdelen over beide tijdvakken.

Tickets
Kaartjes voor het event zijn te koop voor €5,- via deze link. De toegang voor kinderen is gratis. Kom je gezellig met je kinderen? Zij hoeven zich ook niet te vervelen. Er is namelijk een speelhoek onder begeleiding van de Amsternannies, valet parking voor de kinderwagens, heerlijke limonade en meer!

Goed om te weten: Er kan alleen per PIN worden betaald!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Gezellig Rondsnuffelen tijdens de Closet Sale voor CliniClowns in de Tulp

  1. Wat een goede initiatief, ik zal mijn best doen om langs te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top