Je bent hier
Home > Adverteren
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Adverteren op Mommyonline.nl

Mommyonline.nl is een online platform dat is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mommy’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Op de site zijn er honderden unieke artikelen gepubliceerd welk onze bezoekers aanspreken en derhalve goed gelezen worden.

Adverteren op Mommyonline.nl is dan ook een goede manier om een groot publiek aan (aanstaande) mommy’s te bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor adverteren op Mommyonline.nl waaronder advertorials en winacties. Maar ook het bezoeken van persevents om daarna verslag uit te brengen behoort tot de mogelijkheden.
Mommyonline bespreekt graag samen met jou wat precies bij je past zodat we een effectieve campagne kunnen opzetten. Wij staan ook open voor het ontvangen van persinformatie wat bij de site past. Het opsturen van producten is leuk maar echter altijd vrijblijvend.

Wil je ook gebruik maken van onze online diensten? Mail dan direct naar info@mommyonline.nl voor de mogelijkheden en tarieven.

Of onderstaande formulier invullen en verzenden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Geef een reactie

Top
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×